Blog

Произход, история, лечение, защита и вибрация на кристалите който използваме за бижутата

ESP02554

Кристалите са привличали от векове с тяхната естествена красота, ефирни и разнообразни цветове, но действителната им стойност е скрита дълбоко под повърхността.

Зад всяко нещо във Вселената стои енергия с определена честота и вибрации, чрез кристалите, можем да се настроим на определената честота и да постигнем най-желаното. Използвали са се да лекуват и да внасят равновесие в живота чрез резонанса и вибрациите.

Преди векове само хора с висок ранг като херцегози, крале, най-авторитетните личности са носели скъпоценни и полу-скъпоценни камъни, диаманти, рубини,сапфири и т.н , чиито магически свойства са ги лекували на енергийно ниво, били са свързвани с определени части и органи в тялото, работейки чрез вибрации, карат неразположението да изчезне, намирайки причината в дълбочина като променят баланса на биомагнитното поле, по този начин са се чистели и са стимулирали тяхната неосъзната сила.

Камъните са се смятали за знак на сила- сила на духа, душата и тялото.

Това е вдъхвало увереност на собственика си, прогонвайки страховете. Разчитали са на скъпоценните/полу-скъпоценни камъни и диаманти в борбата срещу злите магии, злото око, щетите и клеветите. Твърди се, че са помагали за преодоляването на гнева и похотта, успокоявали са яростта и са развивали способностите/ талантите на всеки индивид.
В миналото шамани и лечители са познавали свойството на камъните да фокусират звуковите и светлинните вибрации в концентриран лъч, използван за лечение.

В наши дни, бижутата все още имат същото пряко значение както и преди векове върху нашата енергия и пречистват пространството.
Внимателно подбрани и правилно разположени, кристалите, могат да променят живота ви.

Има камъни които усилват интуицията, увеличават умствените способности, вдъхват увереност. Може да изберете изцелението или пък да привлечете любовта, носейки бижуто на лявата си ръка, активирате камъка да ви пази. Следвайки логиката, че лявата ръка е тази с която вие взимате, а дясната, е тази с която давате.

Габриела Аврамова:

“Получих вдъхновение, искренно вярвайки в лечебните свойства на скъпоценните камъни, като средство за промяна, лечение, намиране на вътрешно спокойствие, постигане на духовен растеж и привличане на най-съкровенните ни мечти и позитивна енергия, реших да споделя с вас бранд направен с огромна любов към красивото, лечебното и мистичното, с моя лична визия от към естетиката.
В съчетание с кристали Swaroski, цирконии, благородни метали, като златото и среброто, които усилват многократно въздействието на скъпоценният камък, влияейки по-силно.
Те са чудеса на природата, които са тук, за да ни напомнят, че всичко около нас е красиво.”

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.